Friday Favourite 53-2020

Friday Favourite 53-2020

Happy 2021!

We vroegen aan Ingrid haar favoriete producten te laten zien op deze 1e dag van 2021. Met de brandende vraag: hoe maak je een kater minder zichtbaar?.

Ingrid: “Hoezo vragen jullie aan mij producten voor een kater? Hoe sta ik dan bij jullie bekend? Anyway, ik hou natuurlijk ontzettend van een wijntje en een glaasje bubbels of het nu in de zomer op een terrasje of op oudejaarsavond is.

Dus, ik vertel jullie gewoon over mijn favoriete producten die je het hele jaar door kunt gebruiken. En daar hoef je echt geen kater voor te hebben hoor, het zijn ook producten die mijn ouder wordende huid lekker kunnen oppimpen en boosten. En, ik heb er wel 3, zodat je straks zelf een keuze kunt maken welke het beste bij jou past.

Ik heb gekozen voor Guerlain, ik hou namelijk enorm van dit merk en de producten zijn echt fantastisch, of het nu om geuren, make-up of huidverzorging gaat.

Radiance in a Flash
De naam van het product zegt het al: het werkt direct. Breng aan na je hydraterende verzorging, vóór je make-up. Ideaal wanneer ik op Nieuwjaarsdag nog op bezoek bij mijn ouders ga en ze niet hoeven te vragen of het wel goed met me gaat. Mijn huid wordt direct gelift, glad en stralend.Deze instant boost in het gele tubetje is voor mij zo’n SOS product dat natuurlijk niet alleen werkt met Oud & Nieuw maar all over the year!

Bee Glow
Dit is voor mij een topproduct, dus ook op Nieuwjaarsdag. Waarom? Omdat je gelijk ziet en voelt dat het werkt. Hoe dan, vraag je je misschien af. Wanneer ik dit serum met honig van speciale bijen op mijn huid aanbreng, wordt mijn huid direct voller, helderder en beter gehydrateerd. En, het geeft een dewy effect, zeg maar als een soort ochtenddauw. Het fijne is dat je dit serum ook na je dagcrème kunt aanbrengen, waardoor het frisse dewy effect nog meer zichtbaar wordt.

Midnight Secret
Nog zo ’n noodhulp voor deze dagen én momenten wanneer ik kort slaapt. Het is ook verzorging die ik aanbreng wanneer ik bang ben dat de tekenen van de oh zo heerlijk Chardonnay de volgende dag echt wel zichtbaar zullen zijn. Dit is de geheime formule om je huid in no-time te herstellen wanneer je (te) kort slaapt.Tekenen van vermoeidheid (en de bubbels) zijn minder zichtbaar in een recordtempo. Het is een klein blauw tubetje welke ik alleen aanbreng wanneer ik weet dat mijn huid en ikzelf het echt nodig hebben.

PS: wanneer we straks meer mogen reizen: ook een absolute aanrader bij een jetlag!

Ik zeg dus Cheers to 2021. Maak er een mooi jaar van met mooie huidjes, fijne make-upjes en heerlijke geuren!”